Wijnproeverijen

Wijnproeverijen

Zit je er aan te denken om een wijnproeverij te organiseren? Goede keus! Want met een wijnproeverij combineer je het nuttige met het aangename: je ontdekt nieuwe wijnen, je wordt wegwijs gemaakt in de prachtige wereld van wijn en je hebt een gezellige avond met vrienden, familie of buren.

Ik verzorg wijnproeverijen voor iedere doelgroep en op allerlei locaties. Geen standaardproeverij, maar een proeverij waar je zelf ook op een ludieke en informele manier aan het werk moet. Het thema en kwaliteitsniveau van de wijnen, dat overleg ik graag met je om samen tot een proeverij op maat te komen!

 

Locatie?

Als jij 10 tot 12 nieuwsgierige proevers regelt en je huis of andere locatie beschikbaar stelt, regel ik de rest. Ideaal toch? Wil je liever dat ik een sfeervolle locatie regel? Dat kan ook!
Ik kan één van de authentieke, overgebleven stadspoorten van Kampen regelen als locatie. Een unieke locatie voor een grote proeverij vanaf 12 personen.

Volledig verzorgd
De wijnproeverij wordt volledig verzorgd, wat inhoudt dat ik zorg voor:

5 verschillende wijnen
Glazen
Proefformulieren
Spittoons
Aromadoos
Een heerlijke borrelplank van Casa di Lucca vol met heerlijke hapjes:
Diverse kazen, parmaham, fuet, carpaccio, nootjes, breekbrood met smeersels en knoflook olijven.

Prijzen en meer?

Prijs: € 35.00 p.p.
Deelnemers: minimaal 10, maximaal 20. Dit betekent niet dat een groter gezelschap niet mogelijk is. Specifieke wensen zijn bespreekbaar, ook grotere groepen.
Extra kosten: houd rekening met reis- en parkeerkosten buiten regio Kampen, deze worden doorberekend.

In totaal duurt de wijnproeverij zo’n 2,5 uur.

Meer weten?