Service

KOM JE ER NIET UIT?

Kom je er niet uit in de webshop? Ik help je graag. Bel me, stuur een mail, een WhatsApp bericht met ‘HELP WIJNADVIES NODIG’ of laat een bericht achter op de facebookpagina met je gegevens dan neem ik binnen 24 uur persoonlijk contact met je op. Door het beantwoorden van een aantal simpele vragen weet ik snel welke wijn het beste bij je past en bij welk moment.

BESTELLINGEN

Alle bestellingen worden zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 5 werkdagen, op het thuisadres afgeleverd. Jouw wijn(en) lever ik bij voorkeur op donderdag, vrijdag of zaterdag het liefst persoonlijk af, ook eventueel in de avonduren. Ik bied jou de mogelijkheid om zelf je dag en tijdstip van aflevering te bepalen. Ik maak de bestelling klaar neem contact met je om de dag en tijdstip van aflevering te bepalen. Binnen de regio Kampen en IJsselmuiden wordt kostenvrij geleverd. Wanneer de afstand te groot is om persoonlijk te bezorgen schakel ik Flespakket van Post NL in. Je betaalt dan een bijdrage van € 5,95 in de bezorgkosten. Bij bestellingen vanaf € 50,- zijn de bezorgkosten gratis.

Afhalen

Wil je zelf de wijn ophalen, laat dan even weten wanneer je komt. Ik zorg dat de wijn voor je klaarstaat aan de Uitenhage de Miststraat 1 in Kampen.

CONTACT

Heb je nog een vraag waarvan je het antwoord op mijn website niet vinden kan? Of wil je meer weten over een wijnproeverij, wijngeschenken of events, vul dan vrijblijvend hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op. Je kunt mij uiteraard ook altijd een WhatsApp bericht sturen of opbellen.
Ik sta je graag te woord.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Retourneren en ruilen?

Mocht je je gasten compleet verkeerd hebben ingeschat (dat gebeurt mij ook wel eens), dan kan je alle ongeopende flessen gewoon retour brengen en ruilen voor andere wijnen.
Is brengen wat lastiger? En ben je zelf ook niet tevreden over je wijn? Of is er een fles kapot gegaan tijdens transport? Dat is vervelend. En daar ga ik iets aan doen. Stuur een email naar info@wijnkoperijtenhove.nl en laat mij de reden even weten. Geef verder aan welke oplossing je wenst en binnen 24 uur zal ik contact met je opnemen.

Retourneren

Indien je een wijn direct wilt retourneren, plan ik voor jou een retouropdracht in bij PostNL. Dit verzoek kun je indienen door een email te sturen naar info@wijnkoperijtenhove.nl met je naam en adresgegevens. Na ontvangst van je verzoek zal ik in overleg met jou een datum plannen wanneer de wijn retour gehaald kan worden. Ik dien dit minimaal 48 uur van te voren aan PostNL door te geven.

Voorwaarden bij het retourneren:
Bij het retourneren worden alleen de verzendkosten voor het retourneren in rekening gebracht. Voor de wijnen die retour gezonden zijn, ontvang je van ons een creditfactuur.
Je kunt kiezen voor een vervangende wijn of we zullen het volledige bedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen, binnen uiterlijk 14 dagen na de ontbinding.
Het is alleen mogelijk om wijn in de originele ongeopende doos te retourneren. Mocht blijken dat de geretourneerde wijn bij ontvangst in ons magazijn niet in de originele ongeopende doos is verpakt, dan wordt € 0,50 extra per fles in rekening gebracht.

Betalen

Hieronder een overzicht en beschrijving van de betaalmethodes die ik hanteer. Kies zelf een methode die je prettig vindt en bij je past. Je kunt kiezen uit:

Mobiel pinapparaat
Contactloos betalen, met creditcard, pinnen of swipen als ik de wijn kom bezorgen of als je de wijn komt afhalen. De betaling vindt plaats via een beveiligde omgeving.

Vooruitbetalen
Ik verzoek je dan om het totaalbedrag over te maken naar NL61 KNAB 0256 5267 53 t.n.v. Wijnkoperij ten Hove
Let op: vergeet s.v.p. niet om je factuurnummer te vermelden bij de betaling. Op deze manier kan ik je order eenvoudig koppelen aan de ontvangst van jouw betaling. Op alle bestellingen gelden de algemene voorwaarden.

Factuur
Als bekende klant van Wijnkoperij ten Hove is het mogelijk om op rekening te bestellen. Hierbij heb je de keuze om de factuur per email (pdf bijlage) of per post toegestuurd te krijgen. Indien je kiest om de factuur per post te ontvangen worden € 1,50 administratiekosten in rekening gebracht.