Over mij

Over mij

Ik kan mezelf omschrijven als een wijnfanaat, ontdekkingsreiziger van mooie bestemmingen en wijnen maar bovenal als jouw persoonlijke wijnadviseur. Ik heb lang gewerkt bij een grote Nederlandse bank in diverse (management)functies én ik heb een enorme liefde voor eten, wijn en klantbeleving. Wijn begon voor mij als hobby en is nog steeds een uit de hand gelopen hobby. Maar nu één met de drive om mijn passie met jou te delen, jou te helpen met kiezen én om je continue te verrassen met nieuwe wijnen en events!

Meer vertellen? Zou kunnen maar die tijd steek ik echter liever in een kennismaking, met jou en jouw wijnvoorkeur. Tot snel!

Wijnkoperij Ten Hove

Wijnkoperij ten Hove wil jou verrassen met betere wijnen. Wekelijks proef ik wijn om voor jou de beste wijnen tegen de beste prijzen te selecteren. Met een sterk accent op Italië en Spanje vind je bij mij een specifieke selectie wijnen die ik in de loop der jaren heb mogen proeven, waarvan ik ben gaan houden én nu wil delen met wijn drinkend Nederland.

Ik ben erachter gekomen dat de keus welke wijn je kiest af hangt van de gelegenheid, het gezelschap, het weer, je gevoel, drink je ‘m binnen of buiten, lunch, borrel of diner. Als je op zoek bent naar wijn, vraag jezelf dan af wie de wijn gaat drinken en hoe het moment eruit zal zien. Mijn webshop heb ik om deze reden ingedeeld per gelegenheid.

Alle wijnen zijn eerst uitvoerig getest door twee panels: een panel van wijnprofessionals en een panel van klanten. Alleen als beide panels even enthousiast zijn als ik over de smaak en de prijs/kwaliteit, komt de wijn in mijn assortiment.