Events & Geschenken

Events

Wijn verbindt, dat is een feit.

Daarom organiseer ik ook graag evenementen onder de vlag van wijn. Denk hierbij aan een wijnfestival, een terugkerende open proeverij, een wijn & spijs avond en een “Meet the Winemaker” avond.

Wijngeschenken

Leuk om te geven, fijn om te krijgen!

Met een wijngeschenk kom je altijd goed voor de dag bij vrienden, familie of relaties, daarin onderscheidend zijn is een uitdaging. Van een creatief idee tot gepersonaliseerde uitwerking en levering, ik neem graag jouw werk uit handen. Ook al gaat het om maar één gepersonaliseerde fles: samen maken we jouw wijngeschenk origineel en bijzonder om te geven!

Houten wijnkisten

Ik heb houten wijnkisten voor één tot en met zes flessen, deze worden gevuld met houtwol. Deze wijnkisten dragen geen logo of eventueel het herkenbare logo van Wijnkoperij ten Hove, zodat de ontvanger weet dat hij of zij een mooie en met zorg geselecteerde wijn heeft ontvangen. Vervolgens zoeken we naar de perfecte wijn die uiteraard ook binnen het budget past. Een persoonlijk handgeschreven kaartje mag uiteraard niet ontbreken.

Wil je iets anders?
Neem dan contact op. Ik doe er alles aan om jouw geschenk anders te maken dan een ander, daarnaast vind ik het leuk om een passende wijn en verpakking te selecteren die aansluit bij de visie van een relatie of smaakprofiel van een vriend of familielid. Qua verpakkingen kunnen we vele kanten op, ik maak graag een mooie opzet voor je.

Neem contact met mij op om de opties te bespreken.