Algemene voorwaarden

Op mijn gehele aanbod zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing:

<18 geen alcohol 
Wijnkoperij ten Hove verkoopt geen alcohol aan personen onder de 18 jaar.

Prijzen 
Alle prijzen die op de website van Wijnkoperij ten Hove zijn vermeldt zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Levertijd en levering
Wijnkoperij ten Hove streeft ernaar om binnen 2 á 5 werkdagen na ontvangst van de betaling, de bestelling af te leveren bij de klant. Wijnkoperij ten Hove is echter ook afhankelijk van leveringen door importeurs. Mocht Wijnkoperij ten Hove door omstandigheden niet kunnen voldoen aan de levertijd zullen we contact opnemen via telefoon of e-mail om dit te melden en een oplossing te zoeken. Zendingen die bij ons geretourneerd worden omdat onze koerier of bezorger niet kan afleveren worden in overleg met de opdrachtgever opnieuw verstuurd. De extra kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.

Proefgarantie
Is de wijn niet naar wens, dan kunt u contact opnemen via info@wijnkoperijtenhove.nl. Samen zullen we dan naar een redelijke oplossing zoeken waarin we allereerst een vergelijkbaar product zullen aanbieden ter vervanging van tenminste dezelfde waarde. De producten die niet naar wens zijn dienen dan terug gestuurd te worden. Mocht dit alternatief ook niet naar uw tevredenheid zijn, kun je de producten retourneren tegen restitutie van het volledige aankoopbedrag.

Inhoudelijke onjuistheden
De inhoud op Wijnkoperij ten Hove is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. De geleverde producten kunnen echter toch afwijken van de beschrijving op de website. Bijvoorbeeld door het feit dat een jaargang niet meer leverbaar is. Mocht de levering significant afwijken van de inhoud op de website, dan zal Wijnkoperij ten Hove in overleg met u een passende oplossing verzinnen.

Totstandkoming van de overeenkomst 
Wanneer het bestelproces is doorlopen en de order is verstuurd, bestaat er op dat moment een bindende overeenkomst ten aanzien van de producten in de winkelwagen. Nadat de bestelling is verzonden, ontvangt u hiervan een bevestigingsbericht. De koopovereenkomst is tot stand gekomen zodra wij de bestelling bevestigen of de producten geleverd zijn.

Herroepingsrecht
In Europa geldt een wettelijk vastgelegde ‘afkoelingsperiode’ van 7 werkdagen na bezorging van je bestelling. In het geval dat onze bezorgdienst jouw bestelling niet kan afleveren omdat op het op het bezorgadres niemand aanwezig is geldt die dag als bezorgdatum. Je ontvangt bericht van de bezorger. Binnen deze termijn kun je de bestelling zonder opgaaf van redenen annuleren. Dit moet je schriftelijk doen door een email te sturen naar info@wijnkoperijtenhove.nl
Vermeld hierbij het ordernummer en de datum van bestelling.
Retourneer de producten binnen 10 werkdagen na ontvangst van jouw bestelling aan:

Wijnkoperij ten Hove
Bavinckstraat 3
8266 CS KAMPEN

Mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt daarvoor een wettelijk vastgesteld bedrag in rekening gebracht. Als aan de ontbindingsvoorwaarden voldaan wordt is de overeenkomst ontbonden en vind binnen 14 dagen restitutie plaats via jouw bankrekening. De kosten van retourzending zijn voor rekening van de ‘opdrachtgever’.